Financieringsopties voor de beveiliging van uw VvE

Direct betalen 50% vooraf en 50% achteraf

Het vervangen van een intercom en/of cameraobservatiesysteem bij een vve complex brengt kosten met zich mee. Mogelijk heeft u rekening gehouden in het budget waardoor er geld is vrijgemaakt voor de noodzakelijke vervanging van uw systeem. Wij vragen in dit geval 50% aanbetaling vooraf en na de oplevering vragen wij u het resterende bedrag over te maken.

 

 

 

'BGDO beveiliging denkt met u mee'

Fianancial lease 60 maanden

Reserveren voor het meer jaren onderhoudsplan

Een VvE heeft een verplichte minimale financiële reserve om te kunnen voldoen aan de begroting die voortvloeit uit het MJOP (meer jaren onderhoudsplan.) Het kan voorkomen dat een VvE onvoldoende in kas heeft om de werkzaamheden uit het MJOP uit te voeren. Dit zien wij bijvoorbeeld regelmatig wanneer een intercomsysteem na vijftien tot twintig jaar vervangen moet worden. Een intercominstallatie is een basisvoorziening in een appartementencomplex. Dit dient altijd te functioneren. Het gebeurt meer dan eens dat op het moment van vervangen meerdere werkzaamheden uit het MJOP tegelijk vallen. Voor deze situaties heeft BGDO Beveiliging een oplossing voor de VvE in kwestie.

 

Financial lease VvE

Wanneer de VvE door een samenloop van allerlei onderhoudswerkzaamheden voor (on)verwachte investeringen rondom de beveiliging van het pand komt te staan, heeft BGDO Beveiliging de mogelijkheid om een financial leaseconstructie af te sluiten. U kunt dan de complete installatie in vijf jaren betalen onder de dan geldende rentevoet. U houdt uw cash-flow in stand en kunt makkelijker de uitgaven plannen. U betaalt namelijk in zestig maanden. Wij bieden deze constructie voor VvE’s die bijvoorbeeld de intercominstallatie moeten vervangen. Zeker wanneer het tientallen tot honderden appartementen betreft kan de investering behoorlijk zijn. De constructie die wij bieden is uniek omdat grote projecten volledig worden voorgefinancierd. U kunt het vergelijken met een mobiele telefoonabonnement. De telefoon is uw eigendom en u betaalt de telefoon af in het abonnement.

Indien u meer informatie wilt ontvangen, of een afspraak wilt voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw VvE en financial lease, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, bereikbaar via 085-1050063.