Reparatie beveiligingscamera

Camerasystemen repareren

BGDO Beveiliging heeft veel ervaring met het repareren en vervangen van oude beveiligingscamera’s en camerasystemen. Bij verenigingen van eigenaars komt het regelmatig voor dat de camerasystemen niet worden onderhouden en te weinig op correcte werking worden gecontroleerd. Meestal wordt te laat geconstateerd dat de beveiligingscamera aan vervanging of reparatie toe is.

BGDO Beveiliging wordt regelmatig ingeschakeld voor reparatie aan camera beveiliging systemen voor VvE’s. Vaak zijn de problemen aan het camerasysteem eenvoudig op te lossen door bijvoorbeeld een router te her programmeren, een nieuwe harde schijf te monteren/programmeren of een camera te vervangen.

Wij doen reparaties in heel Nederland en hebben ervaring met de meeste gangbare beveiligingscamera merken.

Als u meer informatie wilt ontvangen, of een afspraak wilt voor het vervangen, repareren of nieuw aanleggen van een camerabewaking systeem, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, bereikbaar via 085-1050063.

Reparatie beveiligingscamera

Onze monteurs staan voor u klaar!

‘Veel VvE complexen leven onterecht in de veronderstelling dat de beveiliging in en rondom het complex in orde is terwijl er nog nooit een deskundige naar heeft gekeken.’’