Draadloze intercom vve

Draadloze intercomsysteem oplossingen leveren wij praktisch nooit. De meeste appartementencomplexen zijn simpelweg te groot voor het storingsvrij opleveren en houden van een draadloos intercomsysteem. In gebouwen wordt veel beton en metaal gebruikt. Deze materialen blokkeren en/of verminderen het draadloze intercomsignaal. De appartementen op de begane grond en eerste etage hebben dan goede beeld- en geluidskwaliteit terwijl de hoger gelegen appartementen te maken hebben met verslechterde kwaliteit en meer storingen. Ons motto bij draadloze intercominstallaties is dan ook: Doe het niet als het gebouw beschikt over een kabelinfrastructuur van een oude intercom installatie.

Wanneer u een enkel huishouden bent of een kleine VvE en niet beschikt over een kabel infrastructuur dan kunnen wij u helpen met de keuze en installatie van een draadloze intercom.

Als u meer informatie wilt ontvangen, of een afspraak wilt voor het plaatsen, vervangen of repareren van uw intercomsysteem, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, bereikbaar via 085-1050063.

BGDO beveiliging biedt ook draadloze oplossingen voor uw intercomsysteem