Toegangscontrole

Toegangscontrole VvE

Het beheersbaar houden van de controle op wie wel en niet een gebouw binnen mogen is van groot belang voor de veiligheid in bedrijfsgebouwen, VvE gebonden gebouwen (toegangscontrole appartementen) en overheidsgebouwen. Toegangscontrole is daarom niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

BGDO Beveiliging is specialist op het gebied van het aanleggen van elektronische en analoge toegangscontrole systemen. Analoge toegangscontrole systemen zijn toegangscontrole systemen die gebruik maken van gecertificeerde sleutels met een sleuteluitgave en -inname register. De sleutels en bijbehorende cilinders kunnen worden uitgeleverd in SKG** en SKG***. Elektronische toegangscontrole systemen leggen wij aan met pasjessystemen, via smartphones of elektrische sleutels. Het grote voordeel hiervan ten opzichte van analoge toegangscontrole systemen is dat het sleutelbeheer ook digitaal plaatsvindt. Dit betekent dat u op afstand een sleutel of pasje kunt blokkeren. Dit kan een hoop geld schelen als iemand bijvoorbeeld een analoge sleutel verliest en daarom cilinders moet gaan vervangen. Dit is met een op afstand te blokkeren pasje, tag of smartphone ondenkbaar.

Indien technisch mogelijk, proberen wij de toegangscontrole systemen samen te laten werken met de intercom installatie in een gebouw. Intercom is de eerste schil in de toegangscontrole omdat via de camera van de intercom wordt bepaald of iemand zonder pasjes en/of tags toegang krijgt tot het gebouw.

Om een passend toegangscontrole systeem te kunnen adviseren is het van belang om goed in kaart te brengen wat de wensen zijn van u als klant. Het toegangscontrole systeem om de deuren te beveiligen moet passen bij uw situatie. Zo voorkomt u onnodige hoge investeringen in de toegangscontrole. BGDO Beveiliging heeft veel ervaring met Salto, SATEL, Hikvison, Dahua en Paxton toegangscontrole systemen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van een goed toegangscontrolesysteem voor uw deuren:

  • 1. Toegangsbeheer: U kunt precies bepalen wie wanneer naar binnen mag;
  • 2. Geen extra kosten bij verlies van sleutels: Verlies van sleutels betekend niet meer dat u alle sloten moet vervangen, u verwijdert de toegangscontrole pasjes en tags eenvoudig in de toegangscontrole software;
  • 3. gebruiksgemak en eenvoud voor uzelf, uw medewerkers en natuurlijk uw klanten.
  • 4. veel minder kans op interne fraude door personeel en bezoekers omdat u de sleutel van personeel of bezoeker kunt toewijzen aan bepaalde ruimtes;

 

Als u meer informatie wilt ontvangen, of een afspraak wilt voor het bespreken van de mogelijkheden voor het aanleggen of overnemen van een toegangscontrole systeem, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, bereikbaar via 085-1050063.

“Veel VvE complexen leven onterecht in de veronderstelling dat de beveiliging in en rondom het complex in orde is terwijl er nog nooit een deskundige naar heeft gekeken.’’