Intercomreparatie vve

Wij ontvangen regelmatig verzoeken om bestaande intercomsystemen te repareren. Dit is vaak een technische uitdaging, omdat het geregeld gedateerde systemen betreft. De storingen van het intercomsysteem kunnen zitten in producten als de videofoon, relais, voedingen, verdeelprintjes of het buitenpaneel. Wanneer we geen storingen in de producten kunnen ontdekken, zit de reparatie mogelijkheid van de intercom vaak in de kabelinfrastructuur. Afhankelijk van het type kabel kunnen wij de meeste storingen wel verhelpen. Soms blijft het aantal storingen hoog en moet er vaak een monteur komen om de intercom te repareren. De kosten kunnen dan behoorlijk oplopen. In deze situatie is het vaak verstandig om delen of de gehele intercominstallatie te vervangen in plaats van de intercominstallatie keer op keer repareren.

 

Ervaring met uiteenlopende merken beveiligingssystemen

BGDO Beveiliging heeft veel ervaring met de bekende intercommerken zoals, Golmar, Siedle, Tequi en Comelit. Dit zijn de traditionele merken, die zijn ontworpen voor grote appartementencomplexen en flatgebouwen, welke zijn aangesloten op signaalkabel infrastructuren die de nieuwe IP lijn intercomsystemen van Hikvision en Dahua bezitten.

Indien u meer informatie wilt ontvangen, of een afspraak wilt voor het plaatsen, vervangen of repareren van een intercomsysteem, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of bel ons op  085-1050063

” Onze monteurs hebben al vele complexe problemen opgelost door decenia aan ervaring en brede technische kennis”.