Over ons

Wie zijn wij?

BGDO Beveiliging is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat van oorsprong specialist is in het beveiligen van hoog risico objecten. Het beveiligen van Verenigingen van Eigenaars is tien jaar geleden ontstaan omdat wij regelmatig werden gevraagd voor beveiligingswerkzaamheden door vastgoedbeheerders en VvE beheerders. De beveiliging van vve’s is inmiddels onze tweede kerntaak geworden en is niet meer weg te denken uit onze bedrijfsvoering.

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden alles op het gebied van beveiligingsinstallaties voor verenigingen van eigenaars. Denk hierbij aan camerabewaking, intercomsystemen en toegangscontrole. Omdat wij justitieel erkend zijn betekent dit voor onze klanten dat ze de zekerheid hebben dat wij de beveiliging op een kwalitatief hoogwaardige manier aanleggen en onderhouden. De eisen vanuit het VRKI (Verbeterde Risico Klasse Indexering) zijn hierbij bepalend. De beveiliging moet voldoen aan de eisen van de risico analyse. Omdat BGDO Beveiliging VEB erkend is kunnen wij een certificaat op de beveiliging afgeven indien dit noodzakelijk is.

 

BGDO Beveiliging is gespecialiseerd in levering van kwaliteitsproducten op het gebied van inbraakbeveiliging, intercominstallaties, camera toezicht en toegangscontrole. Persoonlijk contact, maatwerk,  betrouwbaarheid en vakkennis zijn onze kernwaarden. Door advies op maat en een goed tarief te combineren met 24/7 service maakt BGDO Beveiliging het verschil. BGDO Beveiliging werkt landelijk en het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam.

 

Hoe werken wij?

Voor verenigingen van eigenaars is het uitgangspunt dat wij samen met hen kijken naar een oplossing waarin we een kosten-baten afweging maken voor de te nemen beveiligingsmaatregelen. Wij streven ernaar om bestaande kabel (koper) infrastructuren in gebouwcomplexen opnieuw te gebruiken. Dit omdat het ten eerste duurzaam is en ten tweede ontzettend veel geld kan besparen. De meeste leveranciers van producten voor de VvE markt bieden producten aan die geschikt zijn om de modernste technieken te koppelen aan verouderde kabel infrastructuren.

Onze klanten kunnen een hoge servicegraad verwachten. Wij begeleiden u in het gehele traject van ons eerste bezoek tot de uiteindelijke installatie. Na installatie hebben wij op gezette tijden contact met u om te evalueren. Indien gewenst is het mogelijk om gebruik te maken van een 24-uurs service waarbij wij storingen binnen, 12, 24, 48 of 72 uur opvolgen.

Zeker wanneer het gaat om het installeren of monteren van beveiligingssystemen is het erg belangrijk dat u als klant weet wie er bij u thuis of in het gebouw werkzaamheden uitvoert. Daarom zijn alle medewerkers van BGDO Beveiliging  in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en afhankelijk van de functie is een verklaring van betrouwbaarheid afgegeven door de commissaris van de Politie.

Met onze klanten wordt vertrouwelijke informatie uitgewisseld. Met deze informatie wordt zorgvuldig omgegaan. BGDO Beveiliging heeft in haar algemene voorwaarden een geheimhoudingsclausule opgenomen die dit voor de partijen waarborgt.

 

Voor wie werken wij?

Wij werken voor bedrijven, verenigingen van eigenaars, vastgoedbeheerders, VvE beheerders,  particulieren, instellingen en overheden. Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen met onze klantenservice, te bereiken op 085-1050063.